Колишній кандидат у президенти і лідер політичної партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прокоментувала можливість проведення референдуму щодо мирних угод між Україною і Росією на шоу "Право на владу".

"Референдум - це прекрасна ідея, але не у випадку досягнення миру і перемоги України у цій війні. Коли постало питання про можливість проведення референдуму тут же піднялася громадськість, причому навіть ті, хто голосував за чинного президента", - заявила Тимошенко.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Крім того, за словами політика, вирішувати конфлікт потрібно не тільки армією, але й переговорами, який останні 5 років "вели бездарно".

"Нам потрібно говорити не про референдуми, а про консолідацію зусиль для постройти сильної міжнародної підтримки такою, щоб РФ пішла на переговори. І не з ватажками-маріонетками, які там сидять", - сказала Тимошенко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім того, за словами політика, за стіл переговорів потрібно сідати відкрито і без закулісних домовленостей, як це було раніше.

Нагадаємо, Тимошенко рознесла розпущену Раду.

Раніше Знай.uа повідомляв, Вакарчука суворо спустили з небес на землю з-за виборів.

Також Знай.uа писав, Тимошенко розповіла, чому в Раді провалили законопроект Зеленського.