Лідер "Батьківщіни" Юлія Тимошенко випустила відеоролик, де розповідає про те, як у Раді були зірвані угоди з президентом про новому законі про вибори, пише Хвиля.

Ролик був опублікований в її Facebook.

"Вчора, коли ми зустрічалися з президентом, ми домовилися про те, що є зміст іти на дострокові парламентські вибори, якщо буде змінена корумпована система виборів депутатів. Ми домовились, що президент внесе до ВР новий закон про вибори нардепів, в якому не буде корупції, гречкосійства, роздачі грошей. Президент стримав своє слово і вніс закон. Що відбувалось в парламенті - це сором... Вони не хочуть змін, вони хочуть систему, де вони за гроші можуть приходити в парламент на мажоритарних округах і використовувати його для свого збагачення... За закон проголосували всього 92 нардепи. Я можу сказати, що 92 депутати показали, що вони прагнуть змін... На жаль, законопроект завалений парламентом", - заявила Тимошенко.

Тимошенко зазначила, що Володимир Зеленський виконав свою частину угоди, на відміну від Ради.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Старий парламент проти змін

Верховна Рада провалила зміни виборчої системи. Чому так сталося? І що робити далі? Дивіться у відео.

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Woensdag 22 mei 2019

Нагадаємо, з'явилася інформація, що у "БПП" вирішили помахати кулаками після програшу. Виявляється, що призначення Андрія Богдана на пост глави Адміністрації президента нібито планують оскаржити в судовому порядку. Така заява прозвучала з вуст нардепа від БПП Вадима Денисенка.

"В цьому випадку порушено закон про люстрацію. Впевнений, що це питання подаватимуть до суду. Там відбуваються якісь досить дивні моменти. Якщо він дійсно люстрований, він не мав права займати цю посаду. Це питання переходить в судову площину", - заявив Денисенко.

Нагадаємо, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.

Як повідомляв Знай.uа Рада заблокувала закон Зеленського про вибори: помста за розпуск.

Знай.uа писав, Зеркаль пояснила, чому відмовилася працювати із Зеленським: "Справа не в посаді".