Стало відомо, що президент Франції Еммануель Макрон і глава Російської Федерації Володимир Путін, які у червні обговорили "українське питання" на саміті G20 в Японії, провели напружені переговори.

Однією з головних тем розмови знову став конфлікт на окупованому Росією Донбасі. Про це повідомляють у прес-службі Кремля.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто підкреслити, що, за інформацією росЗМІ, президенти висловили бажання активізувати співпрацю в нормандському форматі.

Еммануель Макрон і Володимир Путін

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Висловлено готовність активізувати спільну роботу на цьому напрямку, в тому числі в рамках нормандського формату", — зазначили в Кремлі.

Уточнюється, що переговори проходили в телефонному режимі – дзвінок був ініційований Парижем у четвер, 18 липня.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський розкрив деталі своїх телефонних переговорів з російським президентом Володимиром Путіним.

Як повідомляв портал Знай.uа, 11 липня Володимир Зеленський особисто зателефонував Володимиру Путіну.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський подзвонив канцлеру Німеччини Ангелі Меркель.