Президент України поговорив по телефону з президентом країни-агресора 11 липня, про це повідомляє сайт глави України.

Президент України Володимир Зеленський провів свою першу телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним.

Володимир Путін
Володимир Путін

За словами прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова, розмова відбулася за ініціативою української сторони. Про це повідомляють російські ЗМІ.
Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президенти обговорили питання врегулювання на південному сході України і домовилися про продовження на експертному рівні роботи по поверненню "утримуваних з обох боків людина".

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

Також, за словами Пєскова, обговорювалася можливість продовження контактів у "нормандському форматі".
На сайті Володимира Олександровича повідомляється, що основною темою розмови було звільнення українських військовополонених.

"Ключовим питанням було звільнення полонених військових моряків. Також мова йшла про повернення інших українських громадян, які утримуються на території РФ. Крім того, сторони обговорили продовження переговорів в Нормандському форматі", - йдеться в повідомленні на сайті президента України.

Нагадаємо, Зеленський відмінив парад до Дня Незалежності, українці вибухнули: "Феєрверки на крові, поки країна в *упі".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський запропонував Путіну новий формат переговорів за участю президента США Дональда Трампа.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Також Знай.ua писав, у Зеленського запропонували перейменувати Росію на Московію.