Володимир Зеленський, схоже, винайшов гарний спосіб ремонтувати мости – він укладає парі з чиновниками на їхню відставку.

Президент України Володимир Зеленський знову побився об заклад. Цбого разу – з гендиректором "Укргідроенерго" Ігорем Сиротою. Чиновник пообіцяв написати заяву про звільнення, якщо ремонт автомобільного переходу через греблю Дніпровської ГЕС у Запоріжжі не закінчиться вчасно.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це він домовився із президентом України Володимиром Зеленським 18 липня. Відповідне відео оприлюднено на Facebook сторінці Офісу президента.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Як зазначається, "Укргідроенерго" відповідальне за ремонт об'єкту. Згідно з укладеним "парі" роботи мають закінчити до 15 жовтня. Інакше - звільнення.

Інспектування ремонту автомобільного переходу через греблю Дніпровської ГЕС у Запоріжжі. 18.07.2019.

Гендиректор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота, відповідальний за ремонт автомобільного переходу через греблю Дніпровської ГЕС у Запоріжжі, 15 жовтня напише заяву про звільнення, якщо ремонтні роботи не будуть завершені до того часу. Такої домовленості Президент України і посадовець досягнули сьогодні під час інспектування об’єкту. Детальніше: http://bit.ly/2xSbLjp

Geplaatst door Офіс Президента України op Donderdag 18 juli 2019

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський і мер Дніпра Борис Філатов уклали парі. Філатов зобов'язався до Дня міста (14 вересня) повністю закінчити ремонт Центрального мосту в Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Дніпрі Володимир Зеленський вибивав з Кличком борги.

Також Знай.ua писав, Зеленський поставив Філатову жорсткий ультиматум: дедлайн - всього один місяць