Президент Зеленський і мер Дніпра Філатов уклали парі. Філатов зобов'язався до Дня міста (14 вересня) повністю закінчити ремонт Центрального мосту в Дніпрі.

Якщо 14 вересня по мосту не відкриють рух у відповідності з проектною документацією, то мер Дніпра Борис Філатов напише заяву на звільнення. Про це повідомляє Інформатор.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мер Дніпра Борис Філатов розповів про парі в соціальних мережах. Він сказав, що є дуже азартним і медійним людиною.

"Я ніколи не тримався за свою посаду. Якщо хтось вважає, що цей хрест — легкий, то можна зазнати його замість мене. Хотіли кіно? Отримуйте", — написав мер Дніпра.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Він згадав, що розумів всю відповідальність, коли приймав рішення про ремонт.

"Я так і сказав Володимиру Олександровичу офф-рекордс: "Володя, у мене був вибір: "Зробити і пошкодувати, або не зробити — і пошкодувати. Я вирішив зробити", повідомив Філатов.

Мер Дніпра натомість хотів попросити грошей для Дніпра, але Зеленський зрушив питання аеропорту з мертвої точки, тому Філатов посоромився ставити такі умови. Натомість він запросив Президента в Дніпро на День міста, щоб "випити по чарці".

Нагадаємо, в Дніпрі Володимир Зеленський вибивав з Кличком борги. Робочі Південного машинобудівного заводу зраділи візиту президента і скористалися нагодою, щоб поскаржитися на боржників.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський миттєво відреагував на вирок ветерану АТО Марківа

Також Знай.ua писав, США не підтримали пропозицію Зеленського змінити формат переговорів по Донбасу.