Український президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 19 липня підписав надважливий указ про створення умов для розвитку та підвищення якості автомобільних доріг.

Цю інформацію повідомили у прес-службі глави держави.

Документ передбачає низку заходів, спрямованих на створення безпечних і комфортних умов для учасників дорожнього руху, розвиток мережі якісних доріг, формування сприятливих умов для бізнесу.

У ході наради Зеленський запропонував віддати будівництво пріоритетних доріг західним компаніям і паралельно займатися реформацією "Укравтодору".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В Офісі президента звернули увагу на брак фінансування і запропонували кілька додаткових джерел коштів для розвитку доріг.

За словами експерта Офісу ефективного регулювання (BRDO) Олександра Кубракова, в першу чергу необхідно провести капітальний ремонт 24 тис. км основних магістралей, на що необхідно 150 млрд грн і ще 15 млрд щорічно на підтримання їх у належному стані.

"Це реально зробити за три роки", - підкреслив він.

Нагадаємо, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського, експерти розкрили цікаві деталі.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський жорстко розкритикував Парубія за його "витівки" у Раді.

Також Знай.uа писав, що Вакарчук розповів про Зеленського те, чого б ви ніколи не подумали.