Сергій Притула
Сергій Притула

Притула розповів про конфлікт з мамою після посту в Facebook: "Ляшко жере землю, а клоун - я"

Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами своєї творчої та особистого життя. На цей раз телезірка вирішила порадувати шанувальників новим випуском своєї програми "Іспит".

Українців масово атакують шахраї: жертвою може стати кожен, де підстерігає небезпека

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Українці часто звертаються за кредитами. Комусь не вистачає на покупку техніки або меблів у кредит, а комусь необхідно трохи грошей, щоб "дотягнути до зарплати". Саме тут є, де розгулятися шахраям.

Українська фехтувальниця Ольга Харлан "заколола" росіянку і виграла чемпіонат світу

Українська фехтувальниця Ольга Харлан виграла чемпіонат світу, який в ці дні проходить у столиці Угорщини Будапешті. Українка завоювала золото у фіналі, здолавши найзапеклішу суперницю – росіянку Софію Велику.

супермаркет
супермаркет

Еко-маркет запропонував українцям "тарганячі печеньки", адміністратори спокійні: "Нічого страшного"

Українці дуже часто стикаються з неякісною продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Жителька Українки, що у Київській області переконалася на власному досвіді, що дорогий товар - ще не означає, що він якісний.

Вибори в Раду: зі списків достроково прибрали 136 кандидатів, що відбувається

З парламентської кампанії в мажоритарних округах вибули 136 кандидатів, серед яких було 27 так званих "клонів". Також серед 136 вибулих кандидатів 93 були самовисуванцями, 43 балотувалися від партій. 129 кандидатів забрали документи за власним бажанням, а реєстрацію сімох людей скасували примусово.