Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила, що її команда готова приступити до роботи у Верховній Раді негайно.

Про це вона заявила на виборчій дільниці після голосування на позачергових виборах до парламенту, повідомляє кореспондент znaj.ua.

Юлія Тимошенко запросила вийти всіх членів своєї команди і перш за все подякувала їм за роботу, а також подякувала всім, хто голосував за "Батьківщину".

"Наша команда готова буде братися за роботу негайно. Ми готові до роботи", - сказала Тимошенко.
Лідер "Батьківщини" також спрогнозувала, якою буде майбутня коаліція. За її словами, оскільки "партія "Слуга народу" набрала найбільше голосів, то вона і буде формувати коаліцію.

"Партія президента України Володимира Зеленського бере найбільшу фракцію у парламенті. Сьогодні у них є повне право формувати парламенську коаліцію у новій Верховній Раді так, як вони вважають за потрібне",– наголосила Тимошенко.

"Якою буде ця коаліція, і який створять уряд - залежить лише від однієї людини - президента України Володимира Зеленського", - наголосила Тимошенко.

У той же час Юлія Тимошенко заявила, що партія "Батьківщина" готова об'єднатися в коаліцію зі "!Слугою народу" та з "Голосом" - більше ні з якою іншою політсилою.

Нагадаємо, Зеленський назвав дату першого засідання оновленої Ради

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще