21 липня 2019 року відбулися позачергові парламентські вибори, які дозволили громадянам України зробити свій вибір і зібрати абсолютно новий склад Верховної Ради. Українці скористалися цим шансом по максимуму і президентська партія "Слуга народу" зможе бути надійним помічником Володимиру Зеленському, так як, за попередніми результатами, має великий шанс зібрати монокоалицию.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

парламентські вибори
парламентські вибори

Український політолог і ведучий Юрій Романенко розповів про феномен партії Зеленського і про те, як оббиваються различніе журналісти з-за того, що професіонали" програли "молодим ноунеймам":

"З приводу яких ці журналісти плювалися, корчили гримаски на ток-шоу, але які класово ближче, тому що ці елітарії знають і як «бюджет прийняти» і «красиво про євроінтеграцію сказати». І ось катастрофа на їхнє місце, йдуть аніматори, тамади та інші представники сфери послуг, які не знають премудрості держуправління."

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Романенко впевнений, що весь професіоналізм цих елітаріїв був спрямований лише на те, щоб набивати кишені. А з цих кишень вони платили тим самим журналістам і експертам.

Верховна Рада
Верховна Рада

"Бо народ це все за*бало до такої міри, що він вирішив, що ноунеймы розважального жанру краще, ніж холоднокровний грабіж під акомпанемент п*здєжа про мову, віру та інші вічні цінності. Так виглядає електоральна революція і дуже добре, що вона відбулася без стрілянини. А ці журналісти та експерти просто не помітили, як опинилися на «Титаніку». Тому що занадто багато часу проводили в розважальних закладах разом елітаріями." - переконаний політолог.

В коментарях українці не можуть не погодитися з Романенко:

"Саме так і є", "Злам псевдоеліт", "Народу навіть дуже допомогли в цих висновках. Я такої компанії з "чорного піару" не бачив ніколи", "От тільки це мені приносить задоволення в цій кампанії - дивитися як йдуть у небуття на мажоритарках "досвідчені політики"