22 липня Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід колишньому народному депутату від "Партії регіонів" Олександра Єфремова з тримання під вартою під цілодобовий домашній арешт.

"Щойно завершилося засідання, було проголошено вступну та резолютивну частини, буквально хвилин 10 тому. 25 липня буде оголошено повний текст. Щойно оголосили, того так, така інформація підтверджується", – зазначила представниця прес-служби суду.

Про звільнення раніше заявивши також адвокат Єфремова Андрій Смірнов, додавши, що Єфремов "їде додому".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як відомо, одіозного політика затримали 30 липня 2016 року в аеропорту перед вильотом до Австрії і заарештували на наступний день. Наразі Єфремов звинувачується у державній зраді, посяганні на територіальну цілісність України і створенні терористичної організації. Йому також інкримінується підтримка інше сприяння створенню і діяльності угруповання "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Також, за версією слідства, Єфремов допомагав захоплювати будівлі СБУ та облдержадміністрації Луганська навесні 2014 року, в пособництві під час захоплення будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Єфремов не приховує своє обурення та зневагу. Суддей він просто в залі суду називає злочинцями та вбивцями, прокурорів - уродами.

Поки тривають судові суперечки, у Олександра Єфремова багато вільного часу. У камері він читав книжки та дивився телевізор. Совість його не гризе. Каже, що "вона у нього чиста".

Нагадаємо, що Єфремов зобов'язується не виїжджати за межі Києва.

Як повідомляв портал Знай.uа, Верховний суд змінив підсудність у справі Єфремова.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Єфремов на волі: біографія соратника Януковича, гучні скандали і компромат.