Верховний суд змінив підсудність у справі екс-глави парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Про це повідомив колишній заступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича, юрист Андрій Портнов.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідна заява з'явилася в його Telegram-каналі в понеділок, 8 липня.

"Друзі, вітаю рішення Верховного суду про зміну підсудності у справі про зміну запобіжного заходу Олександру Єфремову. Більше немає… жодного шансу тримати його у в'язниці", - написав він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Портнов висловив надію на те, що Єфремова звільнять з-під варти "найближчим часом". Однак юрист не вказав, який саме суд буде вести справу Єфремова.

Раніше повідомлялося, що за словами адвоката Петра Порошенко дії Андрій Портнова підпадають під кваліфікацію статті 383 КК та відповідне провадження проти нього вже зареєстровано.

Під час прес-конференції адвокат Петра Порошенка Ігор Головань сказав, що всі дії і заяви Андрія Портнова, спрямовані проти президента України Петра Порошенка, не мають ніяких юридичних перспектив. За словами юриста, вони носять характер юридичної троллінгу і підривають репутацію Порошенка.

Нагадаємо, дружки "легітимного" злили інтимний секрет Януковича, регоче вся Україна.

Як повідомляв Знай. ua, дружку Януковича винесли вирок.

Також Знай. ua писав, що у Порошенка заявили, що проти Портнова порушено кримінальну справу.