Генеральний секретар Ради Європи Турбьен Ягланд привітав українського президента Володимира Зеленського та його партію "Слуга народу" з перемогою на дострокових виборах у парламент. Відповідна заява з'явилася в Twitter політика.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Браво президенту Зеленському і його партії "Слуга народу". Вибори створюють нову надію для України. Не корумповані інститути, яким люди можуть довіряти, — це шлях до суверенної української держави", — написав Він у Twitter.

Раніше партію "Слуга народу" з перемогою на позачергових виборах привітав і Євросоюз. Він заявив, що відтепер влада взяла відповідальність за те, що відбувається в Україні. У Брюсселі також вказали на ряд першочергових напрямів реформ: підтримка верховенства права, боротьба з корупцією, енергетика та забезпечення макроекономічної стабільності.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Рішучих дій і реформ від Зеленського та його політичної сили чекають і влади Німеччини.

Раніше повідомлялося, що стало відомо, що в головному офісі президента України Володимира Зеленского було прийнято рішення про проведення дострокових місцевих виборів. Про це повідомляє "Країна".

За словами джерела, зараз в оточенні глави держави йде обговорення юридичних тонкощів цього кроку. Вибори хочуть провести в найкоротші терміни.

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли почнуться "посадки корупціонерів".

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського назвали прізвища ймовірних спікера і генпрокурора.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готує сенсаційний закон - першочергове завдання.