Політичний діяч Андрій Пальчевський обрадував українців, на своїй сторінці у Facebook він оприлюднив відео, де повідомляє, що 3/4 у Верховній Раді будуть нові люди. "Лето: козлы пролетели..." - так назвав автор публікацію в мережі.

"Це заслуга нас з вами - всіх людей, що сподіваються на майбутнє. Колись один філософ сказав, що якщо заради чогось варто жити, то це заради того, щоб побачити, як трапляються негаразди у інших", - іронічно відзначив Пальчевський.

На думку політичного діяча, у кожному жарті є лише доля жарту.

Лето: козлы пролетели...

Лето: козлы пролетели...

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 23 juli 2019

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Немає більшого щастя для мене, як переглядати список тих, хто не пройшов. Пашинський, Борислав Береза, Бориса Колєснікова і ще десятка депутатів, які тисячу років правили нами і на кінець не пройшли.

У новій "тусовочці" 24 безробітних. На думку Пальчевського, ще невідомо, чи це добрий показник. Головне - не жаліти депутатів, їх треба контролювати і вести нові правила гри.

"Щоб вони зрозуміли, що треба працювати, а не пи**ити наші гроші. Пока", - на опитимістичній ноті завершив Пальчевський.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Сотні коментарів залишають українці під відео висловили сподівання, що після виборів, усіх причетних до розкрадання пощіпає прокуратура і СБУ.

"Аж дух захватывает при таких пролетах! Но волнует Медведчуковская пятая колонна. Надеюсь, что после снятия депутатской неприкосновенности их пощипает СБУ", "Так контроль і тільки контроль і щоб знали що вони народні", - коментують користувачі.

Как сообщал ранее Знай.uа, ситуация с президентскими выборами в нашей стране приковала к себе внимание всех украинцев, поскольку с ними связаны столько событий, что сложно за всем уследить.

Также Знай.uа писал о том, что в пятницу утром, 5 апреля, кандидат в президенты Владимир Зеленский сдал анализы на наркотики и алкоголь.