Дмитро Разумков лідер президентської партії "Слуга народу" дав інтерв'ю виданню РБК-Україна де розповів про співпрацю з іншими парламентськими партіями, підборі кандидатів в уряд і про те, як найчисельніша фракція буде підтримувати внутрішню дисципліну.
Разумков сказав, що в нову Верховну Раду пройде лише 250 представників "Слуги народу" і нагальної потреби в коаліції з політичними силами партії зараз зовсім не цікаві.

"Дійсно, ми хотіли б бачити в коаліції нові політичні сили, такі ж, як і ми. Єдине, у них повинно бути адекватне бажання співпраці. Бути в коаліції і працювати разом в парламенті – це не завжди одне і те ж. Є речі, як, наприклад, та ж депутатська недоторканність. В цьому плані ми впевнені, що, принаймні, це повинні підтримати інші політичні сили, тому що вони про це говорили, точно так, як і ми. Їм буде важко пояснити, чому вони не голосують за ці речі, незалежно від того, чи є вони частиною коаліції, або вони є частиною опозиції", - відзначив він.
Коментуючи всі основні критерії за якими буде формуватись новий склад уряду, Разумков відзначив: "У першу чергу, цих людей буде подавати прем'єр, саме йому з ними працювати і організовувати процес, який має привести до результату. Виходячи з цього, ми будемо розуміти, хто залишиться в Раді, хто піде в комітети, хто піде працювати в центральні органи влади або Кабмін".