Український юрист і блогер Михайло Шнайдер опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook допис, в якому показав заробітки міністра соцполітики Андрія Рева, який нещодавно порівняв президента України Володимира Зеленського із Адольфом Гітлером. І віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка.

Автор публікації звернув увагу на несправедливість, від якої потерпають українці. Так, Андрій Рева і Павло Розенко щомісяця отримують з бюджету космічну суму грошей, яку явно не додають простим пенсіонерам.

Михайло Шнайдер висловив сподівання, що новий уряд після виборів у Верховну Раду буде краще піклуватися про українців.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Друзі, ось ці всім відомі діячі, заробляють... 400 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ в місяць на Двох. За ОДИН місяць, вони отримують стільки, скільки простий Український пенсіонер не отримає і за 25 РОКІВ. На ці гроші можна забезпечити гідною пенсією, більше ДВОХСОТ наших Старих. Це просто не вкладається у мене в голові. Скільки ще ми будемо утримувати цих і подібних їм персонажів? Скільки ще триватиме цей справжній сюрреалізм? Я з величезним нетерпінням чекаю формування нового уряду та призначення нових міністрів. Адже саме тоді, ми нарешті зможемо остаточно і безповоротно попрощатися з цими хлопцями...", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Жирні, ненажерливі скоти, ці рожі пихаті уже всіх дістали. Два кнурі вгодовані, які мало їдять бо пенсіонери все з'їли. Пора їх на м'ясокомбінат к*рви позорні! Скоро пики луснуть", - пишуть українці у коментарях.

Нагадаємо, Порошенко влаштував показовий цирк з "вдячною вчителькою": "Яке днище, Оскар у студію".

Як повідомляв портал Знай.uа, Сивохо назвав найбільше зло в Україні.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.