Скоро Центральна виборча комісія оголосить результати виборів до Верховної Ради. Варто відзначити, що ЦВК залишилося опрацювати менше 1% електронних протоколів про підсумки голосування в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України.

За станом на середу, 24 липня, 14:30 опрацьовано 99,53% електронних протоколів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За останніми даними "Слуга народу" набирає 43,17%; "Опозиційна платформа — За життя" — 13,01%; "Батьківщина" — 8,18%; "Європейська солідарність" — 8,11%; "Голос" — 5,83%.

Як відомо, остаточні результати виборів ЦВК зобов'язується встановити до 5 серпня включно.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, що голова однієї з дільничних виборчих комісій в Обухові разом з секретарем складали протоколи про підрахунок голосів за партійними списками в кафе місцевого Будинку культури.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський розповів про можливості призначення голови партії Голос Святослава Вакарчука прем'єр-міністром.

Також портал Знай.uа писав, що у вівторок, 23 липня, у Києві анонім повідомив у поліцію про мінування будівлі Центральної виборчої комісії.