Відомий український письменник і блогер Ігор Лесєв розповів, хто ж винен у тому, що довели Україну до такого стану.

Огляд поточної політичної ситуації в Україні Лесєв як завжди виклав в ефірі своєї авторської програми "Не добрий вечір" на однойменній YouTube-сторінці, пише видання "Акценти".

Аналізуючи останні отримані дані, Ігор стверджує, що тепер у нас є всі підстави вважати, що Зеленський без перебільшення отримає всю повноту влади. Це в свою чергу означає, що тепер у президента просто не буде можливості для того, щоб спихнути все на стару систему, яка "пручається" або ж на "папєрєдніків". У арсеналі президента є весь набір інструментів для зміни країни, а це означає, що тепер Україна повинна рухатися лише вперед до світлого майбутнього.

Правда, на даний момент в українській політичній системі, на думку Лесєва, є і недоліки. Так, мова йде про так зване "міністерстві з дуже довгою назвою", а саме - Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Як відомо, цю контору очолює колишній ставленик Порошенко - Геннадій Зубко. За словами Лесева ця людина є "зразковим" символом і провідником корупції, який дістався Україні в спадок від колишнього президента Порошенко.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Щоб простим українцям було зрозуміліше за що відповідає міністр з такою довгою приставкою до своєї посади, Лесев пояснив, що фактично ця людина відповідає за якість ЖКГ для українців.

При цьому говорячи про міністерство з "дуже довгою назвою" не можна не згадати Льва Парцхаладзе, який є власником великої будівельної фірми, а за сумісництвом доларовим мільйонером і правою рукою Зубко.

Саме ці два "красеня" за словами блогера і є винними в тому, що українці живуть у такій д*пі.

Детальніше дивіться у відео:

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського назвали прізвища ймовірних спікера та генпрокурора

Також портал Знай.uа писав, стало известно, кто может заменить Юрия Луценко на должности главы ГПУ