Президент Володимир Зеленський заявив, що заступник глави його офісу Руслан Рябошапка розглядається як один з кандидатів на посаду генпрокурора України. Наразі Юрій Луценко перебуває у відпустці, журналісти назвали ім'я ймовірного наступника генерального прокурора.

"Україні потрібен новий генпрокурор", - сказав Зеленський.

Одне з найбільш важливих кадрових призначень, яке належить зробити парламенту – це проголосувати за нового генерального прокурора. Ним може стати Руслан Рябошапка, заступник голови ОПУ.

Рябошапка

Сьогодні після зустрічі Зеленського із правоохоронцями і журналістами про хід розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, він заявив, що серед усіх, хотів би бачити і генпрокурора, але відпустка - так відпустка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Хотів би бачити генпрокурора, але відпустка - так відпустка", - зазначив Зеленський.

На доповідь генпрокурор не прийшов через поважну причину - у нього літо і відпустка.