В неділю, 21 липня, відбулися позачергові вибори до Верховної Ради України. За результатами екзит-полів, зі значним відрив перемагає партія Володимира Зеленського "Слуга народу". В президентській партії "Слуга народу" заявили, що не хочуть бачити Арсена Авакова на посаді глави МВС, про це повідомляє портал "Громадське".

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це заявив четвертий номер у списку "Слуги народу" Давид Арахамія (Браун).

"Я сподіваюся, що ні (не буде міністром внутрішніх справ - ред.), Хоча, він багато у виборчому процесі допомагав, і всі визнали, що це були кращі вибори" , - заявив Арахамія.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Також, Давид зізнався, що в партії вже є 3-4 кандидатури, які розглядаються на посаду глави уряду. Серед них такі особистості, як Андрій Коболєв, Юрій Вітренко і Олександр Данилюк.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, що Арсен Аваков є Міністром внутрішніх справ України з лютого 2014 року після відправлення у відставку виконуючого обов'язки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Нагадаємо, що Разумков пригледів собі нову посаду в Раді: лідер "Слуги народу" спантеличив українців заявою.

Як повідомляв портал Знай.ua, екзит-пол парламентських виборів 2019: як проголосувала Україна.

Також Знай.ua писав, що фальсифікації на виборах: члени комісій масово отримують дивні sms - "карається законом"