Заступник керівника Офісу Президента Руслан Рябошапка зізнався, що обговорював із Володимиром Зеленським подання до парламенту своєї кандидатури на посаду глави ГПУ.

Рябошапка взяв участь у конференції "Нова антикорупційна стратегія для України: якою вона має бути?", що проходила у Києві. Після закінчення конференції журналісти запитали у Руслана Рябошапки, як він оцінює можливість свого призначення на посаду генпрокурора.

"50%. Або так або ні", – лаконічно відповів керівник ОП.

Рябошапка пояснив, що крім подання президента, потрібно ще рішення парламенту.

Руслан Рябошапка

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В той же час Рябошапка зізнався, що раніше обговорював з президентом Зеленським можливість внесення подання до парламенту щодо свого призначення на посаду глави ГПУ. Сказав, що Зеленський сам неодноразово пропонував йому очолити Генеральну прокуратуру.

"Як я ставлюся до ініціатив президента? Я підтримую усі ініціативи президента", – дипломатично зазначив Руслан Рябошапка.

Утім, він наголосив, що інших кандидатур на посаду голови ГПУ з президентом не обговорював.

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського назвали прізвища ймовірних спікера та генпрокурора

Також портал Знай.uа писав, стало известно, кто может заменить Юрия Луценко на должности главы ГПУ