Екс-президент України Петро Порошенко заявив, що нібито дав пояснення ДБР з приводу прозорості угоди купівлі-продажу заводу Кузні на Рибальському. Про це пише Українська правда.

"Ми твердо наголошуємо, що будемо заявляти, якщо Держбюро буде упереджено ставитися і не буде порушувати справу проти Портнова за завідомо неправдиве повідомлення про злочин, ми будемо шукати правду щодо захисту країни, мова не йде про захист Порошенко, мова йде про захист України в суді.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Твердо підкреслюю, що під час сьогоднішнього спілкування ми отримали ще раз запевнення, що жодної кримінальної справи, де фігурував Порошенко, не існує.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сьогодні ми надавали пояснення, і у письмовій формі, так і усно за напрямками, які стосуються угоди купівлі-продажу, абсолютно прозорої, яка здійснювалася без моєї участі, заводу Кузні на Рибальському", - сказав Порошенко.

За словами п'ятого президента, про допиті він дізнався зі ЗМІ, які посилалися на Telegram заступника глави АП Януковича Андрія Портнова. Зазначимо, що про подальші допити він нібито нічого не знає.

Також Порошенко додав, що ДБР продовжує слідчі дії проти телеканалу Прямий, що, на його думку, є зазіханням на свободу слова.

Нагадаємо, Петра Порошенка викликали на допит в Державне бюро розслідувань.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко поспіхом покидає країну після візиту в ДБР.

Також портал Знай.uа писав, що Порошенко не з'явився на допит в ДБР. Олігарх приїхав пізніше, не для дачі показань, а щоб зробити коротку заяву для преси.