Лідер політичної партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила про те, що її партія готова створювати коаліцію тільки з партією чинного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" і партією лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука "Голос", передає Telegram-канал Шептун.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юлія Володимирівна зазначила, що за її особисту думку і її команди вибори пройшли "максимально чесно". Лідер партії "Батьківщина" зазначила, що в України не залишилося часу на помилки і з цієї причини голосувати потрібно відповідально.

Крім того, Тимошенко наголосила, що кандидати її партії не претендують ні на які посади і будуть служити Україні, де б вони не знаходилися. Тобто вона розглядає варіанти, що може потрапити або не потрапити в коаліцію.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Ми вже неодноразово говорили, що, якщо буде формуватися коаліція з усіх патріотичних, проукраїнських, проєвропейських сил в парламенті, ми готові бути в коаліції тільки з "Слугою народу" і партією "Голос". Більше ми ні з ким створювати коаліцію не готові", – сказала Тимошенко.

Нагадаємо, Тимошенко прокоментувала майбутню коаліцію.

Як повідомляв Знай. ua, биография, досьє компромат на "газову принцесу" Юлію Тимошенко.

Також Знай. ua писав, що Гройсман розповів про запальному танці з Тимошенко.