У місті Дніпро евакуювали автомобіль марки Mercedes, який належить міському голові Борису Філатову. Номер його машини - АЕ1289НА. Виявилося, що авто було припарковане в неналежному місці.

Відповідне відео виклав у мережу один зі свідків інциденту.

Інцидент стався у суботу, 27 липня, на Катеринославському бульварі Дніпра. Автомобіль забрали на штрафмайданчик за порушення правил паркування — він стояв на пішохідному переході. Про це також свідчать дані Інспекції з паркування.

На відео, яке опублікував свідок події видно, що співробітнику інспекції з паркування повідомляють про те, хто є власником машини. Однак на це інспектор відповідає, що йому все одно, адже правила одні для всіх.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як мер написав в соцмережі, порушником виявився не Філатов, а його особистий водій. За словами мера, за це він буде покарав. А ось інспекторам дадуть премію. І ще посприяють тому, щоб Інспекція з паркування змогла купити більш потужний евакуатор.

Варто додати, що нещодавно Борис Філатов доручив директору Департаменту транспорту Маковцеву навести лад у міських маршрутках. З огляду на моду на суперечки, яку ввів Президент Зеленський, міський голова Дніпра, також не залишився осторонь.

Борис Філатов
Борис Філатов

Він заявив, що украв парі з директором Департаменту транспорту, аби до квітня бізнес міських маршруток був у порядку.

Нагадаємо, що худоба довела Лукашенка до сказу: такого пекельного розносу чиновники Білорусі ще не бачили.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент України Володимир Зеленський хоче звільнити начальника поліції Дніпропетровщини Віталія Глуховерю. Таку вимогу він поставив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову через можливе перевищення службових повноважень.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський назвав 5 претендентів на крісло губернатора Одещини: вирішувати українцям.