21 липня відбулися позачергові парламентські вибори, які дали можливість українському народу вибрати оновлений склад Верховної Ради. Поки одні мешканці країни радіють новим особам у парламенті, інші ретельно копирсаються в минулому цих особистостей.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Під мікроскопом опинилась новоспечена депутат від партії "Слуга народу", яку українці "пропустили" в парламент. Про неї вирішив розповісти український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Таня Грищенко з Житомирської області на президентських виборах активно агітувала за партію "Опозиційна платформа - За життя", так як була в обласному штабі Бойко. Раніше вона працювала нянею, але зараз вже кілька місяців безробітня.

Тетяна Грищенко

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ну а тепер найцікавіше. Кілька днів тому, Таню... обрали народним депутатом України від партії "Слуга Народу". І все це, звичайно, було б смішно, коли б не було так сумно..." - розчарований Шнайдер.

В коментарях стали відзначатися небайдужі українці:

"Зовсім скоро буде зрозуміла компетентність депутатів-новачків.
Поки тільки переможці святкують перемогу. Подивимося на їх результативність", "Чому такі моменти стають відомі після всього?", ""А скільки такого ще повилазить...", "Дно вже настільки глибоке, що я можу уявити , яка рада цього скликання", "Дуже багато людей йдуть на вибори, причому від будь-якої партії, аби тільки заробити гроші. Так що не факт, що вона підтримувала Бойко за покликом серця", "Це її соціальний ліфт", "Нічого страшного, там буде постійна чистка", "І що тепер з цим щастям робити?"

Нагадаємо, ЦВК опрацювала 100% протоколів, до Ради пройшли 5 партій

Як повідомляв портал Знай.ua, Разумков проговорився, як "слуги народу" роздадуть портфелі в новій Раді

Також Знай.ua писав, ЦВК готується підвести підсумки парламентських виборів 2019