Президенту України Володимиру Зеленського запропонували приготувати українські війська для підтримки демократії у Росії. Таку пропозицію висунули після масштабних протестів у Москві через вибори.

Про це на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook заявив журналіст і колишній шеф-редактор Forbes-Україна, а також боєць 95-ї бригади ЗСУ Максим Кухар.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналіст заявляє, що Україні варто заявити про готовність військ підтримати перехідний уряд народної довіри в РФ. Також він додає, що така організація має бути створена до проведення в Росії дострокових виборів усіх органів і люстрації поплічників режиму Путіна.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"На кордоні треба терміново підтягнути кілька кращих бригад і почати навчати їх законами РФ — щоб вони могли впоратися з охороною громадського порядку в тих регіонах, про яких попросить уряд народної довіри РФ. А парламент України вже зараз повинен зібратися і дати дозвіл Верховному Головнокомандувачу (президенту Володимиру Зеленському — ред.) на введення військ в РФ для підтримки нової демократичної влади", — йдеться в дописі Кухаря.

Кухар також додав, що для придушення революції в Москві потрібно перекрити військам з Криму, Донбасу і Ростова шляху. Україні треба бути готовою до того, що ці сили можуть почати бойові дії в результаті наступальних операцій.

Зазначимо, що причиною протесту у Москві стало те, що Московський міський виборчком відмовив усім кандидатам-самовисуванцям у виборах до міської думи у 43-му виборчому окрузі. Російська опозиція заявляє, що її представникам відмовляють у реєстрації незаконно. Участь і акції взяли близько 3500 тисяч осіб. ОМОН жорстко розганяла протестувальників.

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пекельний мітинг в Москві набирає обертів: "Пі * дить їх беркутня, вигнана пі * дюлями з України"

Також Знай.uа" писав, у Москві хоч хтось дав відсіч спецназу: ОМОН з жахом відступив через запеклий опір