Заступник головного редактора в theБабель Євген Спірін написав нетривіальний допис у соцмережі facebook. За його словами, йому зазвичай глибоко плювати, що там відбувається в сусідньому царстві імені путіна, але сьогодні виняток.

"У столиці рашки протести і я мрію, щоб вони закінчилися тим, що кремль згорить разом з усіма своїми цар-гарматами і мумія епохи застою. І бажано, щоб в цей час там було путини, шойгу, мизулины та інші командувачі країною. І я думаю, а раптом вони вранці прокинуться і зрозуміють?", - пише журналіст.

Натомість в новинах він читає наступні факти:
* затримали більше 500 осіб
* людей б'ють струмом і дубинами
* пакують в автозаки дітей і жінок (теж б'ють струмом)
* в редакцію "дощу" прийшла поліція
* весільний мікроавтобус завернули, гостям дали пізди
* пи*дять всіх без розбору.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Як на це відреагували протестувальники? Правильно, спробували зробити тухлу барикаду з лавок в одному провулку. Сука. Ні злості, ні гордості. Завтра почнуть вішати на стовпах під гімн срср, вони вийдуть на поодинокі пікет. І то не всі. Таке відчуття, що там немає представників товариства мисливців зі стволами, а рецепт коктейлю Молотова не можуть знайти. бо в гуглі забанили. Нещадний російський протест. П. С. саме веселе, що пи*дить їх вигнана пиздюлями з України, що втекла в рашку, беркутня", - підсумував блогер.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, вибухи, ОМОН, крики й стони: на мітингу в Москві росіян б'ють і принижують, коїться пекло.

Також "Знай.uа" писав, що йому кінець: "Путіна час міняти", - Дудь закликав росіян виходити на вулиці.