Юрій Дудь - російський спортивний журналіст та відеоблогер заявив, що росіяни можуть спокійно виходити на протести, оскільки платять податки в бюджет. Ведучий авторського шоу на YouTube-каналі "вДудь", він бере часто скандальні інтерв'ю у відомих журналістів, бізнесменів, діячів культури, інтернету і політики.

У своєму блозі на сайті "Ехо Москви" він написав, що часто чує від росіян слова про те, що їхні співгромадяни не повинні виходити на протест проти влади, оскільки вони і так забезпечені.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Коли розмова петляє до політики, часто чую приблизно таку думку: "Як же ви з**** зі своїми протестами і зі своїми мітингами. На них же виходять люди, у яких все добре. Креативні, виряджені і навіть бізнесмени... Ну не соромно так біситися з жиру?", - навів він обривок розмови.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дудь по поличках розклав причини, чому росіяни мають право висловлювати невдоволення діями влади і відзначив підступність російської системи. Від більшої частини населення ці "дикі" податки приховані.

"Тому маю вам сказати одну річ: вимагати від держави - це нормально. У тому числі - чесних виборів, де є з кого вибирати", - резюмував блогер.

У соцмережі Twitter росіяни залишили безліч жорстких коментарів: "Особливо правильно вимагати від держави, коли сам для цієї держави нічого не зробив, навіть податки не заплатив", "Путіна час міняти", "Ось тому нам треба поступово йти від сплати податків роботодавцем до сплати податків самим платником податків. Дуже швидко просвітлення в головах настане.

Нагадаємо, вибухи, ОМОН, крики й стони: на мітингу в Москві росіян б'ють і принижують, коїться пекло.

Також "Знай.uа" писав, що Гордон пригрозив відомому політику: "Я тобі кадик вирву, с*ка". Український журналіст заявив, що не зупиниться, поки політики не відповідатимуть за скоєне.