Слова відомого українського журналіста і письменника Дмитра Гордона про час, коли Росія поверне Крим Україні, викликали у відомого російського журналіста Юрія Дудя зухвалу посмішку.

На цей момент звернули увагу багато людей, які дивилися інтер'ю на YouTube.

Юрій Дудь нагадав Гордону про те, що той висловлював сумніви щодо будівництва Кримського мосту. Український журналіст не заперечував цієї інформації.

Дмитро Гордон

"Так, я сумнівався в тому, що його побудують. Якщо я зараз скажу, що я сумніваюся в тому, що він простоїть — це буде нерозумно. Тому я нічого не скажу". Дмитро Гордон

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Крім цього журналіст зазначив майбутню користь від будівництва Кримського мосту.

Юрій Дудь

"Побудували і добре. Чому добре? Тому що коли Росія віддасть Крим, це буде міст дружби. Коли це будуть дві дружні країни, і будемо їздити один до одного в гості. Ви до нас в український Крим, а ми в російську Кубань". Дмитро Гордон

Саме ці слова українського журналіста про повернення Криму викликали у Дудя неоднозначну реакцію.

Дмитро Гордон

Нагадаємо, відомий український журналіст і письменник Дмитро Гордон вперше за довгий час погодився на спілкування з російським журналістом. Він дав розгорнуте інтерв'ю Юрію Дудю, тому самому скандальному блогеру, після випуску якого Іван Дорн так "прославився" в Україні.

"Люди крім російського телебачення хочуть чути іншу інформацію. І я намагаюся донести до цієї частини аудиторії зі здоровим глуздом свої погляди", - відразу пояснив свою позицію Гордон.

Дудь намагався вивести його на відкритий діалог про РФ, але Гордон у властивій йому манері пожартував: "не хвилюйтеся, Путіна в інтернеті не буває". Зате додав, що український президент Петро Порошенко навпаки проводить в мережі багато часу.

Як повідомляв "Знай.uа",Гордон розкрив таємницю смерті Мозкового і інтимний скандал тестя Пономарьова.

Також "Знай.uа" писав, що Порошенко вперше прокоментував шанси на перемогу у виборах.

(соответствующий момент на видео на отметке 49:20)