Начальник поліції Дніпропетровської області, генерал Віталій Глуховеря заявив, що може надати будь-яку інформацію для проведення розслідування інциденту із затриманням патрульних, які зупинили його машину у вересні 2018 року. Про це Глуховеря написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я готовий надати будь-яку інформацію для проведення об’єктивного розслідування цього інциденту. Коли це сталось, особисто вислухав сторони конфлікту та був готовий для прийняття рішення про притягнення до відповідальності винного. Однак мене запевнили про вирішення конфлікту. Наразі надам свідчення та пояснення по цій справі слідчим", - написав генерал Глуховеря.

За словами генерала, для нього це справа честі розібратись в ситуації! А справедливість для нього єдина цінність, оскільки завжди стояв на боці правди та захисту інтересів громадян.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Слід нагадати, що 26 липня 2019 року оприлюднили відео з участю начальника головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області Віталієм Глуховерею. Начальник наказав спецпризначенцям КОРД затримати патрульних поліцейських, які зупинили його водія за порушення правил дорожнього руху. За кермом автомобіля знаходився водій начальника ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

Корд заарештував копів за те, що вони зупинили авто начальника ГУНП Дніпропетровської області Віталія Глуховеря Від громадян України намагалися приховати справжнє призначення #КОРД-у. Виявляється, що цей спецпідрозділ потрібен у ситуаціях, коли «жалкій копчік» намагається діяти по закону проти інтересів великих чинушних начальників, а авто (#Range #Rover #AE8615EO) належить генералу. А патрульний - справді молодець. Побільше б таких. Патрульна поліція України, респект за цього бійця🤝 Державне бюро розслідувань, Генеральна Прокуратура України, Аваков, Арсен Борисович, ваш вихід.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 26 juli 2019

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, хто "напав" на Порошенка після допиту у ДБР: ветеран АТО пояснив усе одним відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Глуховері очолює слідчий відділ ДБР.

Також Знай.uа писав, Порошенка викликають на допит: завод "Кузня на Рибальському" не дасть спокою експрезиденту.