Батько Катерини Гандзюк Віктор повідомив про зустріч з президентом Володимиром Зеленським. Про це йдеться у його інтерв'ю для "BBC-Україна".

На думку Віктора, результат розмови з Зеленським здався йому цілком обнадійливим.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський

"Ми зустрічалися з Зеленським. Але оскільки зустріч була не для піару, то єдине, що скажу - вона була обнадійливою. У попереднього президента не вистачало політичної волі. Після зустрічі з новим президентом думаю, що йому в цьому напрямку вистачає політичної волі", - розповів батько Катерини Гандзюк.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також він згадав про нещодавню зустріч з тодішнім президентом України Петром Порошенком.

Віктор Гандзюк

"Ми зустрілися з Порошенком - за його ініціативою... Я йому сказав: Петро Олексійовичу, я не прошу, щоб ви їх засудили, але ми вважаємо, що ви повинні звільнити їх від посад, вони не повинні керувати областю, і виключити з партії. Петро Олексійович не прислухався і вони залишилися, а слідство почало гальмуватися...", - поділився Віктор.

Нагадаємо, що телефон і ноутбук загиблої херсонської активістки Катерини Гандзюк так і не були виявлені.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відповів на емоційний лист батька Каті Гандзюк: "Зустрінемося в АП".

Також портал Знай.uа писав, що нардепів Олександра Пономарьова та Сергія Валентірова викликали на допит у справі про вбивство ветерана АТО Віталія Олешка (Сармата).