У президента України Володимира Зеленського розповіли, що у нового парламенту вже є коаліція — її вдалося сформувати однією партією, яка планує зайняти всі посади в Кабінеті міністрів України.

Так, представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус заявив, що коаліція в новому парламенті вже є, і вона забере всі міністерські крісла. Про це він розповів в одному з нещодавніх інтерв'ю.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кабмін
Кабмін

"Коаліція вже є, монобільшість", – сказав Герус.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У той же час він не виключив приєднання до коаліції партії Голос, якщо ця політсила виявить таке бажання. Однак, на даний момент, партія Слуга народу претендує на всі міністерські крісла у новому уряді.

"Коаліція забере всі міністерські крісла, немає такого, щоб опозиція була в уряді. В парламенті, думаю, деякі комітети віддадуть опозиції, щоб ні у кого не було сумнівів у демократичності нової влади", - розповів Герус.

Нагадаємо, безробітний кандидат був у відрядженнях: у "Слуги Народу" пояснили реєстрацію Зуєва.

Як повідомляв Знай.uа дерибан бюджету Києва на десятки мільйонів: як столичні "схемники" намагаються пролізти до "Слугу народу".

Знай.uа писав, торкнеться не тільки ПриватБанку: Зеленський готує масштабну приватизацію.