Між мером Києва Віталієм Кличком і президентом Володимиром Зеленським загострюється конфлікт. Як відомо, Кличко займає посаду голови КМДА та мера столиці. У команді Зеленського хочуть крісло голови КМДА у Віталія Володимировича забрати і призначити свою людину.

Віталію Кличку така ідея не сподобалася і він "пішов в атаку". Днями мер зібрав прес-конференцію, де і висловив свою позицію щодо цього питання. Брифінг транслював "5 канал", який, як відомо, належить Петру Порошенку.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак, щось пішло не так і Віталій Кличко сам себе "звинуатив" у брехні. Про це пише видання Хайзер.

В ході прес-конференції Кличко торкнувся і теми "скляного" пішохідного мосту. Мер зазначив, що будівництво цього об'єкта не коштувало 400 млн. гривень, а в озвучену суму входять кілька проектів, які взяли і "натягнули" на міст.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

За заявою градоначальника, насправді міст коштував 270 млн. гривень, і така ціна діє на сьогодні. До того ж мер зазначив, що адміністрація Києва розрахувалася лише за матеріали та конструкцію.

Але, буквально через кілька секунд Кличко додає, що з 400 млн. гривень місто заплатило лише половину, а інші кошти знаходяться на рахунках столиці. Ці слова можна почути на 4:46 хвилині брифінгу.

Як відомо, Віталій Кличко завжди відрізнявся "красномовством" і вмінням рахувати. Тому такий черговий ляп не став якоюсь винятковою несподіванкою.

Нагадаємл, Віталій Кличко потрапив у невеликий словесний конфуз - мер Києва зашпортався за слово і майже пів хвилини не зміг вимовити потрібну назву.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кияни підловили Кличка на мерзенній схемі

Також Знай.ua писав, Кличко нарвався на гучну критику від депутатів