У неділю, 28 липня члени президентської партії "Слуга народу" вирушили в Трускавець, для проходження тижневого интеснива. Новоспечені нардепи відвідують лекції від кращих економістів України. Майбутні народні обранці навчаються різним тематикам: транспортній інфраструктурі, безпеці, обороні, макроекономіки та податкової політики.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Їх поділили на групи – прототипи комітетів у Верховній Раді. Школа економіки підготувала як загальні, так і індивідуальні заняття з ухилом в практику, повідомляє видання.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про хід навчання майбутніх нардепів можна дізнаватися з соціальних мереж вищезазначених.

Однак, нещодавно сталося те, що неймовірно здивувало українців. В мережу потрапило відео одного із занять партії "Слуга народу" в ході якого вони стрибали навколо своєї осі на одній нозі. Можна помітити, що не всі нардепи старанно скачуть - деякі ухиляються від завдання або роблять його в пів сили. Деякі українці припустили, що тепер в Раді будуть не спати, а займатися фізкультурою.

"Тим часом у Трускавці, слуг народу навчають священного танцю. Нє, ну мб реально спрацює" - йдеться у підписі до відео.

Тем временем в 📍Трускавце, слуг народа обучают священному танцу Не, ну мб реально сработает😁

Geplaatst door ХС • Харьков op Woensdag 31 juli 2019

У коментарях можна наблюдять просто шквал емоцій:

"Зате весело", "Тепер хоч не будуть спати в Раді, а займатимуться фізкультурою", "Зате депутати без зайвої ваги", "Ех, шкода Юзика не показали", "Хто не скаче, той москаль" Частина друга?"

Нагадаємо, безробітний кандидат був у відрядженнях: у "Слуги Народу" пояснили реєстрацію Зуєва.

Як повідомляв Знай.uа дерибан бюджету Києва на десятки мільйонів: як столичні "схемники" намагаються пролізти до "Слугу народу".

Також, Знай.uа писав, торкнеться не тільки ПриватБанку: Зеленський готує масштабну приватизацію.