Президент України Володимир Зеленський з робочою поїздкою відвідав Черкаську область. Там він зустрівся з представниками громадськості та влади й обговорив проблему заборгованості теплопостачальних підприємств Сміли за спожитий газ.

Під час зустрічі з представниками місцевої влади Зеленський запропоновував мерові міста Сміли погасити борги міста за опалення, продавши власний автомобіль. Відео перепалки потрапило у мережу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Так президент відреагував на те, що мешканці Сміли сплачують за опалення, а в міста є борги. Ці борги утворені через те, що місцева влада взяла на себе борги підприємства "Смілаенергоінвест", але розрахуватися не може. Мер Сміли Віктор Федоренко і відсторонений мер Олексій Цибко почали сперечатися щодо того, хто винен у ситуації з боргами у 3 мільйони гривень.

Тоді між Зеленським та Федоренком відбувся такий діалог:

Зеленський: "Ви ж глава?"

Федоренко: "Я секретар міськради. Виконую обов'язки, так".

Зеленський: "Яка машина у вас?"

Федоренко: "У сенсі? "

Зеленський: "Машина. У сенсі автомобіль".

Федоренко: "Автомобіль – Toyota Land Cruiser"

Зеленський: "Продайте, 3 мільйони вистачить. Заради людей, ми ж тут працюємо заради людей. Ніхто не зірве опалювальний сезон у Смілі", – запевнив президент.

Нагадаємо, що Зеленського поставили у глухий кут провокаційним подарунком, його реакцію треба бачити: "Де ви це взяли? Це жах".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: "Сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Також Знай.uа" писав, Зеленський підписав важливий указ про доступ до держпослуг: як працюватиме "цифровий скачок".