Петро Порошенко вже не президент України. І, можливо, навіть не буде жити в Україні - колишній гарант терміново покинув країну разом зі своєю сім'єю.

Однак, він залишив у спадок країні армію корумпованих чиновників, які і далі плямкають біля корита.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Це відзначає і український юрист і блогер Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook показав красномовні кадри. На них можна побачити всю різницю між колишніми українськими парламентаріями і простими українцями, які живуть за межею бідності.

"Це Павло Розенко, Андрій Рева, Володимир Гройсман і старий, якого я майже кожен день бачу біля свого будинку. Літній чоловік збирає пляшки, картон і пластик. Чисто, але бідно одягнений пенсіонер. Не алкоголік і не бомж. З раннього ранку і до пізнього вечора, згорблений старий обходить всі сміттєві баки в нашому районі. З візком набитою пляшками і макулатурою. Все своє життя чоловік працював, сподівався, мріяв. І ніколи не міг подумати, що на старості років буде змушений ходити по смітниках. Мільйони українських пенсіонерів не живуть, а виживають. А найсумніше полягає в тому, що вони абсолютно не потрібні цим дітям. Ні Гройсману, ні Розенко, ні тим більше Реве вони абсолютно не цікаві. І це дійсно страшно..." - емоційно поділився Шнайдер.

Это Павел Розенко, Андрей Рева, Владимир Гройсман и старик, которого я почти каждый день вижу возле своего Дома. Пожилой...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 1 augustus 2019

В коментарях українці щосили лютують:

"Попередні були рідкісні мерзотники і скоти. Думали, що схопили бога за бороду!", "Дуже не хочеться, щоб ця вся свинина, козлятина, баранина повторилася!", "Коли ж нарешті зникне з екранів ця св*лота?", "Це шкуродери. Вони знищують Україну і народ", "Які відгодовані пещені".

Нагадаємо, Порошенко влаштував показовий цирк з "вдячною вчителькою": "Яке днище, Оскар у студію".

Як повідомляв портал Знай.uа, Сивохо назвав найбільше зло в Україні.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.