Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко виявився просто "героєм" праці – саме такий висновок можна зробити з розміру його заробітної плати.

У червні Павло Розенко обійшов всіх міністрів за рівнем зарплати, яка склала 88,6 тисяч гривень. Саме такі дані наводить секретаріат Кабінету Міністрів на запити ЗМІ.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Згідно з ними, Розенку було нараховано за червень 88 627 гривень, з них посадовий оклад становив 17 000 гривень, надбавка за вислугу років - 8 500 гривень, надбавка за інтенсивність праці - 14 450 гривень, індексація - 722 гривні, премія - 3 910 гривень.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Та найцікавіший пункт - матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових питань, яка склала більшу половину заробітної плати міністра - 44 045 гривень.

До слова, Розенко отримав зарплату за червень в два рази більшу, ніж за травень. У травні його заробіток складав 40 637 гривень. Росте, як кажуть, не по днях, а погодинно.

На цей факт звернув увагу український юрист і блогер Михайло Шнайдер. На своїй сторінці у Facebook

Шнайдер опублікував фото віце-прем'єр-міністра Павла Розенка, на йкому він самовдоволено сміється.

"Твоє обличчя, коли ти отримав зарплату 88 тисяч", - підписав фото блогер.

Твоё лицо, когда ты получил зарплату - 88 ТЫСЯЧ 627 ГРИВЕН.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 1 augustus 2019

Користувачі відгукнулися на цей пост обуреними дописами.

"Виникає питання: а за яку таку роботу платять такі гроші?";

"Його б посадити на мінімальні 3 700";

"Пора на забій", - коментують користувачі.

Нагадаємо, Шнайдер показав мрію багатьох українців одним кадром

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали фотожабу про майбутнє Порошенка і Гройсмана

Також Знай.ua писав, Петра Порошенка звинуватив у брехні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.