Між главою Офісу президента Андрієм Богданом та мером Києва Віталієм Кличко триває конфлікт, який поволі переростає у тролінг.

У четвер, 1 серпня, Анждрій Богдан розмістив на своїй сторінці у фейсбуці мем про Віталія Кличка. Він виставив у Facebook фотожабу, на якій під знімком мера Києва розміщено підпис: "Бл*дь, скажіть уже хто-небудь, він Андрій чи Богдан?"

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Саме в цей день розгорілася інтрига із звільненням голови ОПУ, яка розпочалась із оприлюднення у виданні theБабель заяви Андрія Богдана про відставку.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У той час, як вся мережа активно оговорювала новину, сам Богдан ігнорував всі прямі запитання про це, замість цього тролив в мережі мера Києва.

Віталій Кличко на запитання, як він ставиться до жартів глави Офісу президента Андрія Богдана про себе, відповів мемом.

Кличко надіслав кореспондентці theБабеля фотожабу. На зображенні Кличко та Рудольф Джуліані -ексмер Нью-Йорка та адвокат Трампа, розмовляють за столом. Нещодавно вони справді зустрічалися в США.

Джуліані нібито говорить: "Зараз Трампу подзвоню щодо цього чорта…".

Зазначимо, що подібною фразою відзначився президент Володимир Зеленський, коли вигнав із робочої зустрічі в Борисполі секретаря місцевої міськради Ярослава Годунка. По завершенню наради Зеленський пригрозив зателефонувати тимчасовому главі СБУ і сказав "Зараз Баканову подзвоню щодо цього чорта".

Надіславши свій мем у theБабель, Вііталій Кличко жодних інших коментарів виданню не надав.

Нагадаємо, видання theБабель оприлюднило нібито заяву Андрія Богдана про відставку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у ЗМІ повідомили, що Богдан написав заяву на тлі підготовки візиту Зеленського в США та вимоги американської сторони видалити з української адміністрації людей Коломойського.

Також Знай.ua писав, політолог пояснив, чому Богдан завжди поруч із Зеленським.