Про черговий особистий конфлікт, що демонстративно перейшов у публічну площину написав український політолог Михайло Подоляк на своїй сторінці у Facebook. За його словами, на цей раз між президентом Володимиром Зеленським і багаторічним консильєрі балакучого екса Яценюка - Андрієм Іванчуком.

"Перший все ще намагається грати в "ручні виховні ігри" замість швидкої і агресивної інституалізації аксіоми "один закон для всіх". І серйозно вірить, що злодії добровільно виправляються). Другий явно намагається показати стерті зуби і публічно обломити/принизити президента-чужинця", - зазначає політолог.

Як вказує автор, нестерпно солодке час для провінційного хлопчини Іванчука склалося до кінця 2014-го. Саме в ті шалені дні, користуючись ім'ям боягузливого, але пафосного Арсенія Петровича Яценюка Іванчук швидко розставляв політиків по галузях і вертикалях.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"І ось злодія-розпорядника зустрічають на провінційному зльоті провінційних злодіїв). І публічно пропонують йому "щось" повернути. Але система так не працює. Не можна такого яскравого типажем як Іванчук запропонувати за свій рахунок оплатити... ремонт дороги в Івано-Франківській області. Тому що подібну пропозицію... просто легалізує його вже в новій системі відносин", - додає автор.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами Подоляка, Іванчук, щоправда, виявився занадто дурним і тому вирішив навіть у такій ситуації зіграти в "дурника" і... спробував дешево обдурити президента. Спочатку пообіцяв конкретику, а потім швидко через FB зістрибнув у відмову. Коротше, наша класика. І цілком можливо, що він таки викликав до себе особливо ненависне ставлення з боку президента...

Нагадаємо, голого Порошенка виставили на продаж, любителям "солоденького" доведеться розкошелитися: фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Порошенко пролітає повз Раду: нове соцопитування показало, що українці думають про "Європейську солідарність".

Також Знай.uа писав, Філарет "вбив" Томос і вимагає повернути назад усе: що буде з церквами.