Керівник Офісу президента України Володимира Зеленськго Андрій Богдан осадив журналістів через свою відставку.

Як передає "Радіо Свобода", Богдана запитали, чи не вважає він, що "підірвали довіру суспільства до ЗМІ". Богдан йшов коридорами Верховної Ради, поруч із ним бігла журналістка. Новоспечений політик переймався, щоб вона не спіткнулась і не впала.

Андрій Богдан про свою «відставку»

Поговорили із Андрієм Богданом про його «відставку» Таке...

Geplaatst door Радіо Свобода op Zaterdag 3 augustus 2019

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Це не жарт, я реально написав заяву про звільнення. Це мій крок по відношенню до мого керівництва, до президента України, до суспільства, а не до журналістів", - пояснив Богдан.

Глава Офісу президента Андрій Богдан відповів на звинувачення з боку ЗМІ після новини про свою відставку.

"Класичні журналісти звикли саме себе усвідомлювати, як суспільство. Але, як довела наша виборча кампанія, ми спілкуємося з суспільством без посередників , без журналістів", - сказав глава офісу президента.

Керівник Офісу президента України Андрій Богдан
Керівник Офісу президента України Андрій Богдан

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, раніше голова Офісу президента Андрій Богдан подав у відставку. Таке повідомлення з'явилося у Мережі одразу на кількох інформаційних сайтах. Видання "Зе Бабель" навіть опублікувало світлину фрагменту заяви. Щоправда, дата там не стоїть, повного імені не видно.

Нагадаємо, у Зеленського готуються прийняти доленосне рішення щодо голови уряду - названо головних кандидатів.

Як повідомляв портал Знай.ua політолог пояснив, чому Богдан завжди поруч із Зеленським.

Також Знай.uа писав, Зеленський виявився одним з найпопулярніших політиків в Росії