Президент України Володимир Зеленський опинився на другому місці в рейтингу політиків за кількістю згадок у російській пресі. Про це сооблаетсся у "Системі комплексного аналізу новин" агентства "Інтерфакс".

Стало відомо, що у липні ЗМІ Росії згадали ім'я українського гаранта 155000 878 раз. Частіше російські журналісти говорять тільки про Путіна (296000 957 разів).

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На третьому місці в рейтингу опинився президента США Дональд Трамп, а ексгарант України Петро Порошенко опустився на п'яте місце у списку згадок в російських засобах інформації. На восьмому місці опинився одіозний Віктор Янукович.

Нагадаємо, Богдану пропонували хабар "смотрящі" Кличко.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент вперше показав обличчя молодшого сина.

Також портал Знай.ua писав, Олена Зеленська раптово "здала" таємницю Богдана.