Під час робочої поїздки у Львівську область 3 серпня, український лідер заявив, коли планується перша офіційна зустріч президента України Володимира Зеленського з його американським колегою Дональдом Трампом.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, в Адміністрації президента підтвердили, що президент США Дональд Трамп запросив Володимира Зеленського на офіційний візит у Вашингтон. Трамп запросив його в Білий дім ще після перемоги на президентських виборах запланована на вересень цього року.

Трамп і Путін
Трамп і Путін

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Президент України Володимир Зеленський вдячний Президенту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу за запрошення здійснити офіційний візит до Вашингтона", - йдеться в ньому.

Зеленський також підкреслив, що проект закону "Про надання підтримки Україні для захисту її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності", який був представлений в Палаті представників Конгресу США, є важливим сигналом про міцне стратегічне партнерство двох країн.

Нагадаємо, Трамп втрутиться у російсько-український конфлікт: Волкер назвав єдину умову.

Як повідомляв Знай. ua, Путін вийшов з "ракетного договору".

Також Знай. ua писав, що Кім Чен Ин влаштував шопінг і миттєво "зібрав" десятки мемів.