Кондоліза Райс, колишній держсекретар США, прокоментувала стан відносин між Україною та Америкою, можливість переговорів між лідерами країн, Зеленським і Трампом, і висвітлила багато цікавлять політичне співтовариство теми.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дипломат, колишній держсекретар США і екс-радник президента США з питань національної безпеки Кондоліза Райс зазначила, що вважає, що для України дивовижною подією є мирний перехід від старої влади до нової. Вона сказала, що українським політикам пора почати керувати країною належним чином.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Райс зазначила, що бачить стан демократії в країні набагато краще, ніж 20 років тому. Політик також торкнулася питання відносин між Україною та США. Вона підкреслила, що Америка ставиться з величезною симпатією і підтримкою до України та українців.

США повністю підтримують демократичний шлях України і вважають що розвиток країни здатне змінити майбутнє всієї Європи. Райс говорить що Україна може стати тією ланкою яка допоможе протистояти світовій агресії і об'єднати Європу і США.

Крім того, колишній радник президента США зачепила тему російської агресії і зазначила, що вона стала більш наполегливою, хоча за економічними показниками РФ втратила свою могутність. Райс не сумнівається, що Путін продовжить спроби окупувати територію України, адже поки в країні триває конфлікт, все грає на руку РФ і тому США зобов'язані допомогти українцям захистити себе і відстояти свою незалежність.

Нагадаємо, Трамп втрутиться у російсько-український конфлікт.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп потужно підтримав Зеленського в боротьбі з Путіним.

Також Знай. ua писав, що Трамп побив горщики з Путіним, США виходять з ядерної договору.