Деоккупація Донбасу та офіційне повернення цих територій Україні неможливо здійснити за допомогою лише одних прийнятих законів.

Таку думку висловив лідер політичної партії "Слуга народу" Дмитро Разумков. За його словами, мир на Донбасі є однією з ключових проблем в країні на сьогодні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це пише росйське видання "Комерсант".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Всі ми хотіли б, щоб настав мир, щоб Донбас і Крим повернулися в Україну. На жаль, це не вирішується законами. Цей момент обговорення в стінах Верховної ради явно теж буде, але в цю проблему, у війні це не питання законів", - сказав Разумков.

Він додав, що питання про закінчення війни залежить від бажання це зробити. І як підкреслює політик, знашого боку воно є.

"На жаль, не у всіх учасників цього процесу ми спостерігаємо це бажання. Тут більше питання дипломатії, санкційного тиску, питання внутрішньої політики, пов'язані з боротьбою з корупцією, з інформаційною політикою, з економікою, інфраструктурою, соціальною політикою. Це цілий комплекс завдань", - зазначив він.

Нагадаємо, посеред окупованого Донецька знайшли мертвим сина ватажка "ДНР" Ігоря Андрієнко - Єгора, який також відомий під сценічним іменем репер Борзіні.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розповіли, які закони мають бути прийнято позачергово та кого вони покарають.

Також Знай.ua писав про те, що у команді Зеленського вирішили, як боротимуть з російською пропагандою в Україні.