В окупованому Донецьку вбили сина відомого терориста, колишнього "міністра транспорту" "ДНР" Ігоря Андрієнко - Єгора, відомого також як репер Борзіні.

Про це пише в Twitter блогер Necro Манцер. За інформацією блогера, репер загинув в ніч на 30 липня. В цей же час в місті стався вибух автомобіля, однак смерть Андрієнко з цією подією не пов'язана.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Інформацію про смерть Єгора Андрієнко також підтвердив донецький пропагандист Сергій Макаренко.

За його словами, тіло Єгора було виявлено в Калінінському районі Донецька неподалік від того місця, де він проживав з дружиною Ксенією і маленькою донькою. Вбивство було скоєно близько 23-ї години.

Єгор нібито повинен був зустрітися зі знайомим, який жив в сусідньому будинку.

"... Як мені сказали, відбулося це в 11 вечора. Єгора вийшов з дому в 10 (22:00). Єгор перед відходом сказав, щоб я не лягала спати і чекала його, що він буде через 20 хвилин. Поліція до мене в 2 ночі прийшла і повідомила ", - передає Макаренко слова дружини убитого Ксенії.

Репер був знайдений з вогнепальним пораненням в голову.

За словами дружини убитого, підозрюваного було затримано "силовиками ДНР" в ту ж ніч, коли стався злочин.

Про смерть репера повідомили в його офіційній групі "Вконтакте" 30 липня.

Нагадаємо, спливли нові подробиці ліквідації ватажка терористів на прізвисько "Гіві"

Як повідомляв портал Знай.ua, Гіркін публічно заявив про злочини Путіна на Донбасі: "Кров мішками проливали"

Також Знай.ua писав, у команді Зеленського вирішили, як боротимуть з російською пропагандою в Україні.