З'явилися нові подробиці ліквідації одного із ватажків терористів на тимчасово окупованому Донбасі Михайла Толстих, більш відомого як "Гіві". Його вбивство було відповіддю української армії на загостренні ситуації в Авдіївці.

Про це розповів журналіст Юрій Бутусов у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Два роки тому 8 лютого 2017 го в результаті складної операції українських спецслужб в Донецьку був знищений один з ватажків найманців "ДНР", розкручений російською пропагандою – Михайло Толстих, позивний "Гіві", командир батальйону "Сомалі". "Гіві" підірвали міною просто в його службовому кабінеті який ретельно охоронявся його батальйоном" – зазначив він.

Бутусов також зазначив, що за кілька днів до цього в Луганську вбили ще одного терориста, який не так відомий публіці. Однак, за словами журналіста, він відіграв значно більшу роль у керівництві терористичними угруповуваннями на території тимчасово окупованого Донбасу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Гіві

"А за чотири дні до цього 4 лютого 2017 го в Луганську наші підірвали Олега Анащенко, позивний "Спец". Анащенко не рекламував себе, не привертав до себе увагу, але за своїм значенням був фігурою більш значущою, ніж "Гіві". Він був заступником командувача 2-м армійським корпусом ВС РФ, взяв активну участь в боях за Дебальцеве у 2015-му", – підкреслив Бутусов.

Нагадаємо, Лоліта "повеселила" окупантів на Донбасі, українці розлючені.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Зеленський відреагував на обстріл колони губернатора Донбасу: "Розрахунки провокаторів не виправдаються".

Також Знай.uа писав, Сівохо з команди Зеленського пояснив, як діятиме "Економічний паспорт": після 18 років кожен зможе.