Відомий боєць АТО Сергій Тітаренко та українська співачка зі США Аничка (справжнє ім'я Анна Чеберенчик) представили кліп на нову спільну пісню.

Про це повідомляється на сторінці проекту #ПісніВійни у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Настане мирний час" — це сьомий сингл соціально-мистецького проекту #ПісніВійни. Автором слів до пісні є військовий льотчик, ветеран АТО Сергій Титаренко, а музику створила українська співачка і волонтер Аничка, яка вже десять років живе в США", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Дорогі мої друзі, завдяки чудовим людям з проекту #ПісніВійни, народилася ось така пісня! Прошу дуже поширити цей кліп і тим самим спробувати донести слова пісні до тих, хто "втомився" або забув про війну...Щоб все нарешті зрозуміли, що тільки разом ми зможемо перемогти", - у свою чергу звернувся до українців Тітаренко.

Зазначимо, що Сергій Тітаренко - льотчик винищувача МІ-24, який був збитий під Слов'янськом у червні 2014 року. Після трагедії пілот був частково паралізований і тепер пересувається на інвалідному візку. Проект #ПісніВійни був запущений у Львові травні 2016 року. У його рамках у 2017 році вийде диск з патріотичними піснями, які виконують відомі музиканти й учасники АТО.

Нагадаємо, Лоліта "повеселила" окупантів на Донбасі, українці розлючені.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Зеленський відреагував на обстріл колони губернатора Донбасу: "Розрахунки провокаторів не виправдаються".

Також Знай.uа писав, Сівохо з команди Зеленського пояснив, як діятиме "Економічний паспорт": після 18 років кожен зможе.