В українського президента Володимира Зеленського підтвердили інформацію про те, що губернатор Донецької області Кириленко виявився в зоні обстрілу біля села Гранітне в районі КПВВ "Гнутово".

Про це йдеться на офіційному сайті президента.

"Це зухвалий напад чітко засвідчив, хто саме насправді не хоче миру на Донбасі. Обстріл в Гранітному розцінюю як спробу зірвати Мінський процес і поставити під загрозу домовленість про відновлення переговорів в нормандському форматі. Але розрахунки провокаторів не виправдаються. Наша прихильність дипломатичним рішенням - незмінна". Володимир Зеленський

При цьому від імені Зеленського поширено заяву про спробу зірвати Мінський процес і поставити під загрозу домовленості щодо відновлення переговорів у Нормандському форматі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в соцмережі терорист "ДНР" Олександр Марусенко благає про допомогу. За його словами, після отримання поранень, йому відмовляють у допомозі.

Також портал Знай.uа писав, що путінські окупанти скаржаться на те, що знімальна група російського телеканалу нібито потрапила під обстріл українських військових.