Глава політичної партії "Слуга народу" Дмитро Разумков прокоментував інформацію, яка напередодні облетіла всі українські ЗМІ стосовно того, що нібито охорона Зеленськго напоготові, адже на президента України можуть здійснити замах

Дмитро Разумков спростував думку про те, що Зеленський, нібито, має "слабку охорону", - пише "Коммерсант".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналіст висловив думку, що охороні Зеленського "варто було б працювати ретельніше".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Президент України Володимир Зеленський

"Ви не переживайте. Вони працюють нормально. Просто вони ставляться з повагою не тільки до своєї роботи, але і до оточення. І я вважаю, це правильно", – пояснив Разумков.

Він додав, що президент України не їздить із мигалками та стоїть у заторах.

"Щоб ви розуміли: президент не їздить із мигалками, президент стоїть у заторах. Можемо провести паралель між нашими державами, і це будуть абсолютно дві різні історії. І я не думаю, що цим можуть похвалитися багато країн", – розповів Разумков.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли, коли чекати зустрічі президента України з Путіним.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі висміяли Путіна, який кинувся вконувати прохання голлівудської зірки.

Також Знай.ua писав про те, що Разумков розповів, чому закони не допоможуть повернути мир на Донбас.