Користувачі мережі знову поглумились над президентом Росії Володимиром Путіним, який обзавівся закордонним "господарем". Про це повідомили на сторінці "Огляд преси" в Twitter, пише Рoliteka.

Цього разу емоції поглинули користувачів через прохання ДіКапріо до Путіна. Користувачі назвали через це Путіна посередником, а не президентом.

"Леонардо Дікапріо попросив Путіна випустити косаток з китової в'язниці. Президент випустив. Попросив загасити пожежу. Путін кинувся виконувати. Давайте оберемо президентом Дікапріо, навіщо нам цей посередник?!", - сказано в повідомленні.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Відчуваю без звернення Ді Капріо до ПУТІНА, в Росії НЕ ПОЧНЕТЬСЯ РЕАЛЬНА боротьба з корупцією, беззаконням, крадіжками, свавіллям влади, нечесними виборами, злиднями...", "Так путін взагалі економічно невигідною для Росії", "Хай попросить повернути пенсійний вік", "Ді Киприо! Жирно срати будемо", "терміново навчіть Дікапріо як сказати "самогубство", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський запропонував скасувати візи для іноземців, які часто отримують медичні послуги в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поскаржився, що його мама дуже скучила за улюбленим сином.

Також портал Знай.uа писав, що путінських ЗМІ вирішили прокоментувати приїзд чинного президента України Володимира Зеленського в Трускавець.